Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Мария Игнатова командори сина на Рачков

отпечатай новината

05.02.2017 09:59 | Видян 4637 пъти

Мария Игнатова командори сина на Рачков

Водещата на "Господари на ефира" Мария Игнатова е въвела казармен ред и дисциплина в дома си, а редник в него се явява синът на актьора Димитър Рачков, пише ПИК. 10-годишният Митко Рачков-младши чака с нетърпение ваканциите, в които баща му го праща при баба му, за да си отдъхне от правилата на властната си мащеха.

От известно време малкият Рачков живее предимно с баща си и Мария, тъй като двамата му братя са разпределени при другите си родители. Биологичната му майка - сценаристката на "Откраднат живот" Христина Апостолова, гледа по-малкото му братче Петър, който е от продуцента на същия сериал Евтим Милошев.

Доведеният му батко Виктор, плод на нявгашната любов между Мария Игнатова и Петко Димитров, пък е поверен на грижите на бизнесмена заради основния довод, че двете момченца били машина за пакости, когато се съберели заедно.

Миловидната иначе Мария всъщност била истински цербер извън студиото и за да кръшне от домашната казарма, Виктор сам пожелал да живее при баща си, въпреки че той има вече две деца от хореографката Яна Димитрова. За Рачков-младши обаче няма мърдане. Мъникът не искал да ходи при майка си и пастрока си най-вече защото е избрал своята професия - ще става актьор като баща си и е по-добре да е около него, за да попива от занаята. Митко дори вече има роля в постановката "Скакалци", в която "баща" му е Любо Нейков, а на сцената си партнира и със самата Стоянка Мутафова.

Пътят към сцената обаче преминава през трудни изпитания, тъй като във възпитанието на бъдещия актьор се упражнява мащехата му Мария. Поради постоянната си ангажираност сладникавата блондинка имала куп изисквания към Малък Митко и всеки път бръчкала джуки, ако хлапето наруши правилата й. Провинциалистчето от "Скакалци", например, сутрин трябвало само да си оправя леглото, да сгъва по конец дрехите си, да поддържа детската си стая винаги в безупречен вид и веднъж седмично, обикновено в събота, да я чисти.

Малчуганът чакал с нетърпение ваканциите, за да го командирова татко му в Твърдица, където има вила и всяко лято в нея се нанасят родителите на комика, които иначе си живеят в Бургас. Баба и дядо, естествено, разпускали дисциплината. "В Твърдица си изкарвам супер, играем си с братовчедите вечер до късно. Когато татко има време, идва и той и играем на плейстейшъните, признава Рачков-младши.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !