Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

НиЛо: Искам да родя дете на Ники Михайлов!

отпечатай новината

06.02.2017 12:06 | Видян 3873 пъти

НиЛо: Искам да родя дете на Ники Михайлов!

Николета Лозанова иска да роди дете на Николай Михайлов! Това е признала плеймейтката в тесен приятелски кръг. водещата на Папараци е готова за второ бебе най-вече заради възможността да върже до себе си платежоспособния футболист, който с лека ръка харчи подир нея и ѝ осигурява охолен начин на живот, научи Таблоид. Николета Лозанова и Ники Михайлов официално са отново заедно от 4 месеца, като този път не крият любовта си, а напротив - редовно излизат заедно на вечери в столични ресторанти, публикуваха снимки от любовния си воаяж до Малдивите, а миналата седмица официално потвърдиха пред всички, че са заедно, появявайки се като двойка в столична дискотека.

29-годишният вратар се осмели да признае в свое интервю, че вече се чувства готов да бъде татко. Двамата с Николета дори не използвали предпазни мерки в леглото, очевидно очаквайки щъркелът да им подготви пратка. 

"Николай е единственият мъж, когото съм обичала искрено. Смятам, че и той изпитва силни чувства към мен", казва Николета. Красавицата смята напълно сериозно да дари футболиста с дете, което ще бетонира завинаги връзката им. 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !