Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Гери Никол: С Ники Михайлов си говорим за всичко

отпечатай новината

06.02.2017 10:39 | Видян 5203 пъти

Гери Никол: С Ники Михайлов си говорим за всичко

Само преди няколко дни Гери Никол взе наградата за Най-добър R’n’B артист за 2016 на 5-те Годишни Хип Хоп Награди, които се проведоха в зала EFE на хотел Маринела в София. Тя е момичето, за което говори цяла България. След четирите си успешни сингъла тя се превърна в едно от най-популярните лица на българската музикална сцена. С последното си парче „Готина и луда“ успя да подобри собствения си рекорд, като за първите 24 часа парчето й  бе гледано над 510 000 пъти, което същевременно се превърна и най-гледаната премиера в историята на родната музика. Изпълнителката даде откровено интервю в предаването Папараци по бТВ, което предоставяме на вашето внимание.

Кога за последен път се чу с Криско?
Видяхме се преди месец на съвместно участие, доста си говорихме.

Има спекулации дали сте в добри или лоши отношения.
С Кристиян никога не съм се карала, защото няма какво да делим. Много съм благодарна, че в правилното време на правилното място сме се запознали. Първите ми парчета „Ела и си вземи“ и „Момиче като мен“ той ги е създал. Много съм му благодарна, че ми е дал този старт. Последните ми две парчета вече са правени, както аз съм преценила за добре. Не му звъня за мнение, но от време на време се чуваме и виждаме.

Защо тогава са тези спекулации?
Около мен винаги има някакъв скандал. Вече не обръщам внимание. Не съм се карала с Криско, това е измислица на жълтите медии.

Има твърдения, че Криско е създал Tita като твой дубликат. Нещо като Гери-Никол 2. Как възприемаш това?
Аз не й казвам Tita, а Христина, защото с нея бяхме в една група в един музикален формат. Честно казано, няма да ми е приятно някой да ме нарече с чуждо име и номер 2. Винаги съм предпочитала цифрата 1.

Защо се произвеждат дубликати?
Явно оригиналът е доста добър. Много се радвам, че някой се стреми да бъде като мен. Това е комплимент.

Имала ли си някога повече от приятелски отношения с Криско?
Знам за тези слухове. Същото говорят и за Николай Михайлов, но с тях сме само приятели. По принцип повечето ми приятели са мъже. С Ники Михайлов се познаваме от година и нещо. Говорим си за всичко, той е доста интелигентен.

 

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !