Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Зуека и Ани събират тен в Калифорния

отпечатай новината

06.02.2017 17:16 | Видян 1446 пъти

Зуека и Ани събират тен в Калифорния

Прясно изпеченият младоженец Васил Василев-Зуека избра за дестинация на медения му месец със съпругата Ани колоритният щат Калифорния, научи „Монитор“. Там влюбените гълъбчета ще стоят три седмици.

Тригодишният им син Стефан те оставили на грижите на близки и поели към страната на неограничените възможности, с намерение да видят колкото може повече забележителности. Двамата пазят в тайна воаяжа и не вдигат телефоните си на всеки. Направили са си плътна програма, за да могат да обиколят доста градове, сред които на първо място, разбира се, е Лос Анжелис, меката на Холивуд, а след това ще се разходят и по улиците на Сан Франсиско. Набелязали са си посещения на тетрални постановки, мюзикъл, но най-любопитното е, че ще присъстват на шоу на Дейвид Копърфийлд.

Водещият на "Господари на ефира" и режисьорката се взеха официално миналия уикенд, а веселбата беше в ресторанта на шикозен столичен комплекс. Кумове бяха колегите им Димитър Рачков и Мария Игнатова, сред гостите бяха видни представители на актуалния светски каймак. Речта на Рачков още се дискутира сред присъствалите, като най-запомнящият се рефрен е: “И Зуек, препоръчвам ти тази сватба да ти е последната“. След това той разказал истории от зората на любовта им с Ани, а после й припомнил на шега и на нея да помни в какво се забърква. След официалния танц на младоженците, последвал нечуван като хореография валс между Зуека и Рачков. Хората така и не разбрали дали специално са го разучавали или толкова добре се разбират, че са като едно на дансинга. Гостите били повече от 100 и гуляли до сутринта. Герасим Георгиев-Геро не се стърпял и грабнал микрофона да поздрави младоженците с прочутата песен на Тодор Колев „Фалшив герой“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !