Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Нина Добрев и Иън сложиха край на слуховете

отпечатай новината

08.02.2017 10:01 | Видян 3006 пъти

Нина Добрев и Иън сложиха край на слуховете

След години спекулации за обтегнати отношения и ревност, Нина Добрев и Иън Сомърхолдър показаха, че между тях всичко е съвсем наред.

Звездите от “Дневниците на вампира” се събраха за една последна вечеря по случай края на снимките на сериала. Нина публикува снимка, на която тя, Иън и съпругата му Ники Рийд позират заедно. Посланието под кадъра пък е точно и ясно – тримата се разбират чудесно и са запазили приятелските си отношения.

“Не мога да повярвам как лети времето. Прощална вечеря с отбор Сомърийд! Много е хубаво да си наваксаме с тези шегаджии. Всичко е <3”, пише Нина под снимката. Припомняме ви, че тя и Иън бяха заедно в продължение на няколко години, а скоро след като се разделиха, актьорът започна да се среща с Ники и по-късно се ожениха.

Междувременно Рийд също публикува кадър, на който тримата позират заедно. Под него тя говори обстойно за таблоидите и техните измислени истории, които опитвали да подминават с мълчание, което обаче се оказало грешен подход. “Кой иска да отговаря на скалъпени истории за приятели, забиващи нож в гърба, изневеряващи бивши и колеги, напускащи сериали,” пита Ники в своя Instagram и призовава сайтове, списания и блогове да спрат да разпространяват омраза, в името на примера, който дават на младите момичета. Иън пусна същата снимка с подобно послание и завърши с: “Нека завършим този сериал с уважение и добрина, а след това да продължим с животите си. Мисля, че е време.”

В последно време слуховете, че Добрев и Сомърхолдър не се разбират, се появиха отново, тъй като актрисата се завърна за последния епизод на шоуто. Когато преди две години тя напусна “Дневниците на вампира”, таблоидите спекулираха, че причината е Рийд и нейната ревност, която затруднявала снимките на сцените между Иън и Нина. Още тогава обаче, актрисата от български произход отрече категорично тези слухове и заяви, че напускането й е в резултат на желанието й да гради филмова кариера, пише missbloom.

Междувременно Николина, както е истинското й име, използва профила си в Instagram, за да се сбогува с колегите си и феновете на “Дневниците на вампира”. Тя публикува снимка на специално поръчаните от нея ключове, гравирани с “TVD” и “#forever”, които са нейният прощален подарък за актьорите и целия екип. Придружаващо снимката е цяло писмо, адресирано до почитателите на сериала, виновни за неговата популярност през последните 8 години.

nina-keys

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !