Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мария Илиева стартира годината с поредица от концерти

отпечатай новината

08.01.2009 13:30 | Видян 3531 пъти | Гласували 1

Мария Илиева стартира годината с поредица от концерти

Чаровната изпълнителка започва новата 2009 год. с поредица от концети в страната в рамките на тази и следващата седмица. Довечера Мария Илиева ще зарадва своите фенове в зимния курорт Пампорово с появата си в клуб „Ликьор”. През следващата седмица тя ще гостува и на останалите клубове от веригата „Ликьор” съответно в Пловдив  (13.01.2009), в София (14.01.2009) и във Варна (15.01.2009). Певицата ще заложи на най-хитовите парчета от албума си „Идвам към теб”, както и на номер едно синглите oт албума „Лунен сън”.

Мария Илиева сподели, че в момента освен върху клубните участия, се е концентрирала и върху подготовката по своя следващ албум. Концепцията за предстоящия музикален проект е той да бъде разделен на две части. В първата – песните ще бъдат с акустично соул звучене, а втората ще представя ремиксираните от български и световни DJ-и клубни версии на всяко едно от парчетата. По този начин с предстоящия си албум Мария Илиева ще представи едно ново артистично амплоа чрез специфичното съчетание между нежността на акустичната музика и заложеното в ремиксите модерно клубно звучене.

Успоредно с работата по предстоящия си албум талантливата изпълнителка подготвя редица нови проекти, свързани, както с нея самата, така и с промотирането на новите артисти от лейбъла „Стерео стая”. В края на месец януари Мария Илиева ще заснеме специална фотосесия. Локацията на снимките за сега остава в тайна, както и самата концепция на фотосесията. Освен с нова визия, Мария Илиева ще изненада публиката и с напълно обновен сайт, на който ще могат да бъдат видяни ексклузивни кадри от процеса на снимките, както и всички новости около чаровната певица. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !