Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кайли Миноуг би в съда Кайли Дженър

отпечатай новината

08.02.2017 16:12 | Видян 1379 пъти

Кайли Миноуг би в съда Кайли Дженър

Добра новина за Кайли Миноуг! Тя спечели делото срещу Кайли Дженър, която се опита да патентова първото си име като търговска марка, пише missbloom.

След тежката си раздяла с актьора Джошуа Саси, австралийската певица бе зарадвана от решението на Американското Бюро за патенти и марки, което отказа на 19-годишната риалити звезда, след като певицата подаде насрещен иск. Дженър искаше да използва името си с рекламна цел. По този начин двете влязоха в сериозен спор. От екипа на изпълнителката заявиха, че тя е световноизвестна с името и професията си, докато при по-младата й съименничка това не е точно така.

“Госпожица Дженър е второстепенна личност от телевизионното риалити шоу Keeping up with the Kardashians, с поддържаща роля на своите доведени сестри Ким, Клоуи и Кортни. Тя е активна в социалните медии, където фотографският ѝ ексхибиционизъм и публикации предизвикаха критика от организацията за защита на правата на хората с увреждания и афроамериканските общности“, пише в документа от екипа на певицата.

От своя страна 19-годишната Кайли обжалва решението и поиска от службата да го преразгледа. Запознати обаче са категорични, че тя няма никакви шансове, тъй като 48-годишната попзвезда притежава правата за уеб домейна www.kylie.com.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !