Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Мария Грънчарова: Татко никога не е бил по-зле!

отпечатай новината

09.02.2017 12:19 | Видян 1659 пъти

Мария Грънчарова: Татко никога не е бил по-зле!

От години ме смятат за безнадежден, но съм жив! , казва изпълнителят "Татко никога не е бил по-зле! Трудно му е, но се бори, не сме се отказали, имаме надежда. Вярно е, че този път е различно, защото състоянието му е много тежко, но ние от семейството сме до него и ще му даваме сили." Това сподели пред "България Днес" певицата Мария Грънчарова, дъщеря на естрадната легенда Борислав Грънчаров.

В началото на седмицата изписали от болница изпълнителя като безнадежден случай. Той изкарал цял месец в здравното заведение заради постоянно поддържане на висока температура. След като му направили всякакви изследвания, докторите вдигнали ръце и заявили, че не могат да разберат каква е причината и няма какво повече да направят. Затова го изписали. "От години ме смятат за безнадежден, пък е, пак съм жив. И този път ще се оправим, Господ ще ми даде ремисия, Мария. Не се притеснявай, ще оцелея", давал кураж на дъщеря си Грънчаров.

"Един ден в болницата при баща ми дойде синът ми и няколко часа след това татко се чувстваше по-добре. Смятам, че имаме шанс, винаги има надежда, няма да се предаваме", обясни още Мария и даде пример с влошеното му състояние миналата Нова година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !