Прецедент в Бригада Нов дом -...

Мария Силвестър намира изход от всяка ситуация, колкото...

Cavalera в София на 15 юли

Легендарните братя Max и Igor Cavalera ще свирят...

Известен певец влиза в Като две капки вода

отпечатай новината

09.02.2017 14:22 | Видян 1345 пъти

Известен певец влиза в Като две капки вода

 Миро от Каризма официално ще участва в този сезон на "Като две капки вода". Това обявиха в "Здравей, България" Ани Цолова и Виктор Николаев. "След предаването ще питам Маги дали знае, че сте ме обявили. Всичко е тайна", пошегува се Миро.

"Да ще участвам, но не мога да ви кажа, в кой образ ще вляза първо. Мога да ви споделя обаче кой не искам да ми се пада никога. Това е Бионсе, не съм й фен", заяви певецът.

Той разказа за комична случка от репетициите и пожела успех на всички участници. Преди дни пък изпълнителят на "Гълъбо" пусна снимка в социалната мрежа, на която е без брада. Той сам споделя, че се е "наложило" да я махне. Е, причината, заради която го е сторил, вече е известна. Можем да предположим, че първият му образ е на жена.

Шушука се, че освен Миро, в шоуто ще участва и талантливият Виктор Калев, както и скандалният участник от "ВИП брадър" Пламен Богданов. Други спрягани имена са тези на Деси Слава и Евгени Минчев. Все пак Миро е първият официално обявен участник от продукцията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !