Ергенът отпрати три дами от имението

Певицата Киара Маджарова, графичният дизайнер Мария...

Среща на три религии и фабрика за...

Тази събота от 11:00 ч. по bTV приключението „Вкусът на...

Неймар вдигна щур купон за 25-ия си рожден ден

отпечатай новината

09.02.2017 15:49 | Видян 1192 пъти

Неймар вдигна щур купон за 25-ия си рожден ден

Три дни яли пили и се веселили. Така накратко могат да бъдат описани празненствата по случай 25-ия рожден ден на Неймар. Звездата на Барселона е роден на 5 февруари и снощи покани всичките си съотборници на вечеря в ресторант Lounge IVY в каталунската столица. Заведението обикновено е затворено от понеделник до сряда, но отвори специално за частното парти на бразилския нападател, пише испанския вестник Sport.

Гостите започнаха да пристигат в 21.00 часа, някои от които със своите нежни половинки. Андрес Иниеста, Пике, Алба, Ракитич, Бускетс, Юмтити, Силисен, Алейш Видал, Дин и, разбира се, големите му приятели Меси и Суарес, които се появиха последни на партито.

Празнуващите се насладиха на менюто на ресторанта, като сметката бе средно по 90 евро на човек. На масите се лееха най-добрите вина, като не липсваше и шампанско Моет Шандон, което вече почти три века е един от символите на стила и успеха.

След вечерята гостите се преместиха в Lounge зоната, където имаха възможност да опитат различни коктейли на фона на приятна музика. Самият Неймар пък грабна микрофона и впечатли съотборниците си с няколко караоке изпълнения.

Това бе третата фиеста, организирана от Неймар за 25-ия му рожден ден. На 5 февруари той празнува у дома заедно със сина си, майка си, сестра си и някои от най-близките приятели. Вечерта пък купонът се пренесе в ресторант Lounge Nuva в Барселона.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !