Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Роузи и Джейсън Стейтъм чакат бебе!

отпечатай новината

10.02.2017 10:29 | Видян 2576 пъти

Роузи и Джейсън Стейтъм чакат бебе!

Екшън звездата Джейсън Стейтъм и неговата красива половинка – моделът и актриса Роузи Хънтингтън Уайтли са в очакване на своята първа рожба.

Новината беше обявена от самата Роузи с кадър в Instagram, на който позира по бански, показвайки наедряващото си коремче пред обектива на своя годеник. Медиите зад Океана от месеци спекулират с факта, че красавицата е бременна, тъй като на няколко папарашки снимки Роузи старателно се прикрива с доста по-широки дрехи от тези, с които сме свикнални да я виждаме.

“Щастлива съм да обява, че с Джейсън очакваме бебе! Изпращам ви много любов, Роузи,” пише звездата от”Лудия Макс” под снимката си в социалната мрежа и подчертава, че тя е направена от Джейсън. Двойката очевидно си почива на някоя екзотична дестинация, докато се готви да посрещне наследника си.

Това ще е първото дете за 29-годишния британски модел и 49-годишния актьор. Двамата са заедно от 2010 г., а на наградите “Златен Глобус” 2016 обявиха годежа си. Тогава Роузи мина по червения килим в разкошна рокля в златисто, а зорките очи на репортерите забелязаха годежкия пръстен на ръката й. “Мисля, че колкото по-дълго си с някого, толкова повече се грижите един за друг и толкова повече ставаш част от живота на другия. Ние наистина сме един отбор. Свързани сме на много дълбоко ниво. Ние сме най-добри приятели и е просто красиво. Чувствам се като такава късметлийка”, обясни преди време Уайтли и допълни: “Чакам с нетърпение всички неща, които съпътстват това да бъдеш жена: да бъда майка, да имам деца и всичко останало”.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !