Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Адам Ливайн заведе семейството си на Алеята на славата

отпечатай новината

12.02.2017 12:13 | Видян 2144 пъти

Адам Ливайн заведе семейството си на Алеята на славата

Вокалистът на Maroon 5 Адам Ливайн получи своята звезда на Алеята на славата в Холивуд този уикенд, но по време на церемонията всички погледи бяха насочени към очарователната му дъщеричка. 
4-месечната Дъсти Роуз направи своя дебют в обществото, придружена от своята красива майка Бехати Принслу. Бехати и Дъсти подкрепиха Адам в големия му ден, а папараците не пропуснаха да щракнат щастливото семейство и широките им усмивки. Към тях се присъединиха Гуен Стефани и Блейк Шелтън, които са колеги на Ливайн от музикалното риалити The Voice.
“Нереален и невероятен ден за нашето семейство,” написа по-късно Принслу в Instagram. “Толкова съм горда с твоите постижения, но най-много се гордея с това, че си невероятен човек. Най-добрият баща и съпруг, обичаме те.”  
 
Адам и Бехати станаха родители през септември, но от дълго време говорят за това, че мечтаят за голямо семейство. “Искам да имам 100 деца! Искам да имам повече деца, отколкото е социално отговорно да си позволиш”, призна преди време музикантът.

missbloom 
 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !