Папи Ханс с нов хит и албум

Певецът, който в момента обира точките в Денсинг Старс,...

БНТ почита паметта на Мариана...

В памет на режисьорката Мариана Евстатиева-Биолчева...

Playboy връща голите жени

отпечатай новината

14.02.2017 09:53 | Видян 1843 пъти

Playboy връща голите жени

Популярното мъжко списание Playboy реши да върне по страниците си снимки на голи жени, но концепцията на голотата, щяла да бъде нова. Новата корица вече е достъпна и любопитните могат да оценят новия подход на редакцията, пише Монитор. "Готов съм да призная, че начинът, по който списанието представяше женската красота бе доста остарял, но премахването на голите снимки от страниците беше грешка. Голотата никога не е била проблем, защото проблемът не е в нея. Днес връщаме нашата индивидуалност и си спомняме, кои сме всъщност", написа в Twitter синът на създателя на изданието Купър Хефнър, който играе ролята на директор на списанието. Освен това официалният канал на Playboy в социалната мрежа пусна новата корица на списанието с хаштаг #NakedIsNormal (Голотата е нещо нормално). На снимката е момиче с голи гърди, частично закрити от същия надпис.

Playboy спря да пуска снимки с напълно голи модели през март 2016 г. Последният брой, оформен според старата концепция излезе на пазара през декември 2015 г., като на корицата му бе Памела Андерсън - ветеран в Playboy, тя се е появявала по кориците на списанието цели 14 пъти.

Голотата отново ще стане част от съдържанието на американския Playboy още в мартенския си брой. Ще бъдат върнати и рубриките "Философията на Playboy и "Парти шеги". Слоганът "Забавление за мъже" пък ще бъде премахнат от корицата завинаги. "Ние винаги ще бъдем лайфстайл списание, акцентиращо върху мъжките интереси, но както ролята на половете в обществото се изменя, това трябва да правим и ние", подчертава Хефнър.

 В свое друго изявление Хефнър споделя колко много му е липсвало да вижда създаденото от баща му на страниците на Playboy - списание, което не се притеснява да говори открито за сексуалната свобода, но междувременно окуражава и интелигентния диалог между различни социални, философски и религиозни позиции.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !