Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Анжела Недялкова ще журира в София Филм Фест

отпечатай новината

15.02.2017 16:04 | Видян 1068 пъти

Анжела Недялкова ще журира в София Филм Фест

Българската прелест Анжела Недялкова, която получи главната женска роля в продължението на култовия филм на Дани Бойл „Трейнспотинг”, ще се включи в международното жури на 21-ото издание на София Филм Фест. Младата актриса е горд носител на почетен диплом от форума, който оценяващите й връчиха миналата година за ролята й на Женя в холандско-шведско-българската копродукция „Райската стая”.

 „София Филм Фест винаги е карал сърцето ми да трепва и за мен е един голям празник, когато настъпи времето за поредното издание. Вълнувам се много - когато получих поканата да участвам в журито през 2017 година, просълзих се от радост, защото това означава страшно много за мен и е едно от най-големите признания, които съм получавала!”, категорична е Анжела. „Трейнспотинг 2” тя представи пред медиите в кино „Арена Младост” вчера, а на аплаузите отговори красноречиво с махане на ръка и думите „Хайде, хайде”.

Лентата, в която си партнира с Юън Макгрегър и хероиновите му другари, тя ще покаже и на киноманите на София Филм Фест. „Работата ми по „Трейнспотинг 2” бе голямо преживяване за мен и все още осмислям всичко случило се, връщам се към различни ситуации и често откривам по нещо ново за себе си, обогатявам мирогледа си.Чувствам се по-спокойна, по-уверена и търпелива, по-целенасочена. Сякаш всичко започна да си идва на мястото след дълги години вътрешна борба и преобладаващ хаос - типично за един млад, търсещ себе си и прогреса, човек”, обяснява още Недялкова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !