Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Луиза Григорова влиза в Откраднат живот

отпечатай новината

16.02.2017 09:58 | Видян 2162 пъти

Луиза Григорова влиза в Откраднат живот

Луиза Григорова ще върти скалпела като един от новите герои в третия сезон на „Откраднат живот“. Героинята й се казва Вяра Добрева и ще бъде коремен хирург, издадоха тя и продуцентът на сериала по Нова тв Евтим Милошев, с когото работят заедно още от „Дървото на живота”.

„Когато кандидатствах във ВИТИЗ, си мислех, че ако не ме приемат, на следващата година ще кандидатствам медицина. И щом ми се обадиха за ролята, много се зарадвах. Консултирам се постоянно с познати доктори, а в епизодите си имам и невероятен партньор. Много си отиваме физически и между нас има химия. Не мога да издам кой е и нямам търпение да излъчат сериите с него, за да обсъждаме ситуациите с близките ми“, призна Луиза. По всяка вероятност двамата ще заформят и любовна авантюра.

В първия епизод от третия сезон ще видим как разменените „деца“ - докторите Василев (Александър Алексиев) и Генадиев (Димо Алексиев), изливат душите си един пред друг над билярдната маса в бар. Гинекологът Захариев ще се опитва да си върне бебето, отвлечено от бившата му съпруга Виолета, а възрастният Генадиев ще полее запазения шефски стол в „Свети Кирил” със старшата сестра Жекова.

Мария Каварджикова, която в сериала скача в кожата на Евгения Генадиева, и Димо Алексиев посрещаха вчера журналисти в своя дом декор, за да разкрият подробности от кухнята на продукцията. Алексиев сподели с усмивка, че любовните сцени винаги се падали в неделя в 7 сутринта и било много трудно за снимане, затова често пъти ставали смешни лапсуси. По улицата го спирали хора да му разказват болежките си и как те преживяват същите ситуации като героите.

Програмният директор на Нова Антоний Мангов разкри, че има интерес към сериала от международна компания, която иска да го включи в каталога си и да го прожектира пред представители на телевизии от цял свят на тв пазара в Кан през април. Не мислим още за четвърти сезон, засега ще излъчим около 52 епизода докъм май, стана ясно още от думите на Милошев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !