Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Брад Пит щастлив: Вижда децата си без психолог

отпечатай новината

17.02.2017 10:49 | Видян 1956 пъти

Брад Пит щастлив: Вижда децата си без психолог

Брад Пит, в рамките на бракоразводния процес с Анджелина Джоли, се сдоби с правото да вижда децата им без наблюдението на психолог, пише InTouch. Изданието се позовава на източник, близък до звездите, според който 53-годишната холивудска звезда вече два пъти се е видял с децата си, които живеят с майка си. Срещите са били в неговото ново жилище.

„Той се надява, че в края на февруари или началото на март ще се сдобие с правото да ги вижда всяка седмица“, разказал информаторът. С Пит са се видели дъщеря му Захара, а също и биологичните му деца Шайло, Вивиан и Нокс. Две от по-големите осиновени деца – Мадокс и Пакс, не са посетили актьора.

Отношенията между Анджелина и Пит остават в напрежение. Както напомня изданието, съгласно временното споразумение, подписано след като Джоли подаде молба за развод през септември миналата година, Пит имаше забрана да се вижда с децата си без наблюдението на специалист. Бившата му съпруга го обвини в жестоко поведение към Мадокс, а Федералното бюро за разследване търси доказателства за твърденията ѝ, но така и не откри. Подозренията срещу актьора бяха снети.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !