Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Цвети Стоянова започна собствен бизнес

отпечатай новината

17.02.2017 15:21 | Видян 1699 пъти

Цвети Стоянова започна собствен бизнес

Неподозиран свой талант разкри шампионката по художествена гимнастика Цветелина Стоянова. След опита за самоубийство и края на състезателната си кариера грацията се е впуснала в бизнес с бижута, изработени от самата нея, научи "Ретро".

Освен с талант да завоюва медали, Цветелина Стоянова се оказа и творческа натура. Като на всяко младо момиче, страст на спортистката са бижутата, но не масовите, а уникатите. Докато с приятелките си били на почивка в Дубай, от местните молове Цвети накупила на едро всевъзможни камъни, мъниста и орнаменти, а първите бижута уникати, сътворени от ръцете на самата гимнастичка, вече са факт.

Първите колиета от декориран с камъни дънков плат дори вече били разпродадени. Ръка на Цвети в това ново за нея начинание й е подала друга бивша грация - Цвета Кусева. Тя е многократна световна и европейска медалистка по художествена гимнастика. След приключване на състезателната си кариера тя се ориентира към архитектурата, за да развие своите естетични и графични умения, а вдъхновена от следването си, реши да използва някои архитектурни 3D техники в модата и от няколко години успешно ръководи своя модна линия и бутик.

"Цвети ни представи най-вълнуващия проект, в който съм участвала до момента. А именно - серия бижута, ръчно изработени от самата нея. Тя се оказа скрит талант и ако продължи да твори със същата страст, й предстои успешно бъдеще като дизайнер на бижута", прогнозира Цвета Кусева, в чийто бутик се продават колиетата на адашката й.

Часовете, прекарани над създаването на дамски украшения, действали успокоително на Цвети, която след изписването си от болница тръгна освен на рехабилитации, и на психолог, и същевременно я мотивирали да продължава да пресъздава фантазиите си в новото си начинание, за да кара дамите да се чувстват по-красиви. Другият вдъхновител на златното момиче е приятелят й Александър Любенов, с когото преди дни имаха специален повод за празник. В столичен нощен клуб двойката поля 4 години, откакто са заедно. За това време Цвети и вратарят на "Локомотив" (София) бяха само за кратко разделени, преди трагедията през юни миналата година, но тя отново ги събра и заздрави любовта им. "Най-прекрасните 4 години в моя живот! Обичам те", обясни се на грацията нейният Ромео.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !