Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Стораро баща и син с 40 души охрана

отпечатай новината

17.02.2017 15:49 | Видян 1680 пъти | Гласували 1

Стораро баща и син с 40 души охрана

Над 2500 души аплодираха Тони Стораро и сина му Фики завчера в клуб в Офенбах, пише Монитор. Концертът на баща и син бе поредната спирка от турнето им в Белгия, Холандия и Германия по случай Свети Валентин. Първоначално направените резервации не могли да подготвят организаторите за допълнителния наплив от фенове и те осигурили 40 гарда, които да внасят ред и да пазят изпълнителите от обстрел със сутиени и листчета с телефонни номера.

„Обикновено на концертите ни в чужбина идват предимно българи, турци, сърби, гърци, македонци и по няколко представители от другите балкански страни. Този път те бяха довели и свои приятели немци, американци, дори японци и китайци. Занапред ще подготвя и няколко японски песни – да не се излагам пред гостите“, пошегува се Тони Стораро.

От известно време той ходи на участия с оркестър, който взел и зад граница. Към голямата компания се присъединил и Сали Окка, кларинетистта, който се включва в два от мега хитовете на Човека Глас „Специален поздрав“ и „Купон без край“. Цялата банда забавлявала публиката в Офенбах над 5 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !