Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Азис шокира с парче нa групата Europe

отпечатай новината

17.02.2017 16:03 | Видян 2279 пъти

Азис шокира с парче нa групата Europe

Фолкидолът Азис разбуни духовете на феновете си в социалните мрежи с изпълнение на The Final Countdown на Europe, пише Монитор. Изненадващата рок експлозия се случи на купона за Свети Валентин, който спретнаха с бенда му в клуб „Мегами”. Събитието събра рекорден брой публика, която на по-баладичните парчета вадеше свещи-фойерверки и създаваше почти стадионна атмосфера в залата. Една двойка се сгоди, но за неприсъствалите на лайва Азис поднесе черешката на торатата едва вчера. „И какво като чета текста от лист на самата сцена пред публика от 3 хиляди души?! Важното е, че пея поп-рок парче на групата Europe и хората си умират от кеф! Аз също”, написа певецът.

Приятелите му обявиха, че фронтменът на Europe Джоуи Темпест може да си скъса дипломата и са напълно прави – изпълнението на Азис има невероятен драйв, фразирането му е енергично и ударно, а английският - перфектен. Най-изненадващото в случая е, че в орнаментиката на изпяване няма нищо ориенталско и ако човек слуша със затворени очи, наистина би сбъркал Азис с шведската рок звезда. Ентусиазирани от The Final Countdown, феновете на Васко вече лобират в репертоара му да влязат кавъри на Metallica и Ейми Уайнхаус.

Наскоро Костинбродския славей разкри и друг свой неизвестен за широката публика талант – да рисува. Той публикува изумителни портрети на Майкъл Джексън и Мерилин Монро, правени с моливите на дъщеря му Рая. „Ако не се занимавах с музика, щях да се занимавам с това изкуство може би. Никога не съм изучавал рисуване или каквото и да било, свързано с него”, обясни скромно изпълнителят на „Хабиби”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !