Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Миро заведе Ели в Гренландия

отпечатай новината

20.02.2017 10:42 | Видян 2288 пъти

Миро заведе Ели в Гренландия

Година след като посети Норвегия, Миро отскочи и до Гренландия. Певецът изучава дивата красота на ледената пустош при минус 35 градуса със съпругата си Ели. Той публикува снимка във Фейсбук, като се похвали, че е накрая на света: "Това е то да си почти накрай света.

Някой е проявил доста дебелашко, че и извратеничко чувство за хумор (например пиян викинг), назовавайки ледената пустиня където снеговете отиват на лятна почивка - Гренландия, т.е Зелената страна (подозирам, че въпросният викинг също така е виждал и малки зелени човечета, с които си е допивал медовината)."

Настанени са в хотел, който е бивша база на американските военни, а обитателите му са предимно изследователи и служители на летището в Кангерлусияк. Условията са спартански, а личното пространство – лукс.

„Преживяхме своя личен миг на "скомина" (състоянието, в което зъбите ти изтръпват), виждайки "хотела" отвътре. Бас държа, че и те бяха подготвени за екстремност, да се разделят със зоната си на комфорт, но това че ще живем буквално "г.з до г.з" очевидно надхвърли очакванията им. Попаднахме в здрава и сплотена общност, която се гордее с града си, със земята си, а мен ако ме питате, трябва да се гордеят и със смелоста си да живеят тук (сякаш напук), където камък и дърво (макар че дървета, както казах, няма) се пука. Делим 4 доста приятни общи бани (в които са и тоалетните) за около 20 двойни стаи. Има и малка уютна столова, но пространствата пълни с напълно непознати дават възможности за... хм... доста нелепи конфузии с интимен и недотам интимен характер.”, написа във Фейсбук Миро. В първия си ден там той се сгушил на топло с бутилка италианско вино, докато Ели излязла да снима Северното сияние, споделя hotnews. Младоженците, които преди седмица бяха във Венеция, се качиха и на кучешки впряг. Вижте видео ТУК!

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !