Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Никол Кидман страда от лепидоптерофобия

отпечатай новината

20.02.2017 18:00 | Видян 2552 пъти

Никол Кидман страда от лепидоптерофобия

Почитателите на 49-годишната Никол Кидман могат да са спокойни. Не е нелечимо заболяване, но въпреки това лепидоптерофобията се оказва изключително мъчителна за актрисата, пише EVA. Какво означава това ли? Просто Кидман открай време има страх от пеперуди. И този страх е толкова сериозен, че си е истинска фобия, с която тя така и не успява да се пребори.

Оказва се обаче, че нейната колежка Рийз Уидърспуун не била наясно с този факт. Двете играят заедно в хитовия сериал „Big Little Lies“, покрай който станали изключително близки. По време на тв интервю Рийз трябваше да отговори на въпроса кое от двете е правилно – че прякорът на Кидман в гимназията е бил Краката или че има страх от пеперуди. На което Рийз директно заяви, че колежката й със сигурност не се страхува от пеперуди, така че би трябвало да е верен прякорът. Е, сбърка.

Страхът на Никол Кидман от пеперудите е още от детските й години. „Скачала съм с парашут, може да ме покрият цялата с хлебарки, в състояние съм да се подложа на всякакви екстремни и неприятни преживявания, но така и не успях да се излекувам от страха си от пеперудите“, коментира преди време актрисата.

При това Никол Кидман не е с най-странната фобия сред звездите. Чанинг Тейтъм има страх от порцеланови кукли, Били Боб Торнтън от антични мебели, Скарлет Йохансон от птици, Памела Андерсън от огледала, Орландо Блум от прасета, а Ники Минаж от ескалатори. Както виждате, може да е и по-зле.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !