Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Анжела Недялкова прави собствен филм

отпечатай новината

21.02.2017 09:53 | Видян 1316 пъти

Анжела Недялкова прави собствен филм

Българската прелест в каста на „Трейнспотинг 2” Анжела Недялкова вече работи по самостоятелен проект, предава Монитор. Актрисата, която близо две години учи операторско майсторство в НАТФИЗ, все още пази в тайна подробности около проекта си, но уточнява, че в момента е в етап на задълбочено проучване за сценария си. Въпреки новото си начинание обаче е категорична, че няма да се откаже от играта пред камера и вече очаква отговори от няколко кастинга. Към днешна дата Анжела се е прицелила към световното кино, а интерес към таланта й вече проявили две от най-големите агенции в САЩ - UTA и WME. В крайна сметка пред холивудските спецове ще я представлява WME, след като тя провела едночасов телефонен разговор с екипа и всички взаимно си допаднали.

В „Трейнспотинг 2” тя скача в кожата на българката Вероника, която заедно с Марк Рентън (Юън Макгрегър) и Саймън (Джони Лий Милър) планира отварянето на бардак в Единбург. Последните й сцени от лентата са заснети на гара Подуяне, а след снимките режисьорът Дани Бойл отскача и до Бузлуджа.

Недялкова е позната на БГ зрителя още преди да влезе в полезрението на шотландския кинодеец с роли във филми като „Райската стая”, който бе холандското предложение за „Оскар”. С първия си сериозен хонорар от лентата „Аве” пък тя се снабдява с провизии за една от най-големите си страсти – катеренето. „Отидох обаче сама в магазина – суперзарибена и абсолютно начинаеща, и излязох от там с два номера по-малки еспадрили от необходимото. Явно са ме видели – някакво малко момиче, иска да си похарчи парите, и ми казват: „Ами те най-добрите катерят с по-малки еспадрили.” Едва си вкарвам крака в тези 36-и номер, посинявам от болка и питам дали наистина трябва да боли толкова, а продавачите - „Да, да, няма проблем, ще свикнеш”. Впоследствие, когато се социализирах в тези среди, разбрах, че това е пълно безумие”, обясни Анжела пред 360mag.bg. Продължила да ги използва доста време, като признава, че на всеки 20 минути катерене правела поне още толкова почивка. Прави опити да практикува спорта и без въже, като сред местата, които е покорила, попадат Малката вратца край Враца и Меките скали на Варвара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !