Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Виктор Калев опъна бръчки за 4 бона

отпечатай новината

21.02.2017 13:21 | Видян 1529 пъти

Виктор Калев опъна бръчки за 4 бона

Седмици преди старта на „Като две капки вода“ Виктор Калев е опънал бръчки срещу 2000 евров частна клиника, пише ПИК. Популярният актьор, който ще е жури в шоуто за имитации, легнал под ножа на пластичния хирург в началото на януари, за да има достатъчно време да се възстанови за ефир до пилотното издание на шоуто на 27 февруари.

Преговорите за участие на Виктор в „Като две капки вода“ започнали още през миналото лято. Магърдич Халваджиян лично се обадил на популярния комик и двамата се видели на разточителна среща в офиса на арменеца. Маститият продуцент бил кратък, точен и ясен към талантливия актьор и директно го оферирал да работи за него. От уважение към възможностите му Маги направо предложил на Калев място сред журито на шоуто, макар според мнозина той да е перфектен за сцената.

Изненадващо на стиснатия си нрав продуцентът директно предложил 60 000 лева хонорар на Калев за тримесечната му изява в „Капките“, предава ХотАрена. Апетитното предложение не подлежало на каквото и да е умуване и Виктор веднага приел предизвикателството. Половината от сумата вече му е била преведена по банкова сметка, а останалата щял да получава всеки месец до края на забавното предаване, в което Виктор ще си партнира с Йорданка Христова и Миро от „Каризма“.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !