Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Кайли Миноуг се изповяда след тежката раздяла

отпечатай новината

21.02.2017 15:48 | Видян 2036 пъти

Кайли Миноуг се изповяда след тежката раздяла

Кайли Миноуг преживя поредната разтърсваща раздяла едва преди две седмици.

Певицата хвана годеника си – 29-годишния Джошуа Сас, в изневяра и сложи край на отношенията им. Поп дивата бе съкрушена от развоя на връзката им, тъй като двамата се готвеха да сключат брак.

Днес обаче, Кайли гледа на нещата от философската им страна. “Просто не ни е било писано. Ще продължа с живота си, обогатена с опит, защото се опитвам да гледам на чашата като наполовина пълна. Досега в живота ми не е имало “и заживели щастливо до края на дните си”, но пък явно такава е съдбата ми и нямам проблем с това. Важното е, че знам какво е любов и много обичам да обичам”, допълва 48-годишната певица.

За да се съвземе в този тежък момент, Миноуг замина на пътешествие. Тя обаче не разкри дестинацията, която е избрала, но сподели кадър от плажа. На снимката тя изглежда по-спокойна и щастлива, и дори вече намира сили за усмивка.

Кайли и Джошуа бяха заедно в продължение на три години. Преди него тя преживя няколко тежки раздели – с испанския модел Андрес Валенкосо и с френския актьор Оливие Мартинес. И с двамата блондинката имаше планове за брак и семейство, но уви, нещата не се случиха.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !