Възход на Бг киното! Уроците на Блага...

Филмът на Стефан Командарев Уроците на Блага тръгва по...

Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Мел Гибсън продава имение за $2,4 млн.

отпечатай новината

21.02.2017 17:44 | Видян 1463 пъти

Мел Гибсън продава имение за $2,4 млн.

Мел Гибсън пусна на пазара имението си в Лос Анджелис. Той купи къщата преди 8 години с намерението да живее там с вече бившата си приятелка Оксана Григориева. Имотът в квартал Шърмън Оукс се продава за сумата от 2,4 млн. долара и включва четири спални, четири бани, както и библиотека.

Мел Гибсън живееше в имението заедно с Оксана Григориева и тяхната седемгодишна дъщеря Лучия, но след раздялата им през 2010 г. се договори с бившата си приятелка тя да остане там, докато детето не навърши 18 години.

 Миналия месец обаче Гибсън направи нова сделка с Оксана Григориева, според която тя ще получава допълнителни 10 000 долара към издръжката си от 20 000 долара месечно в замяна на това да се изнесе от имота.

Промяната идва навреме, тъй като миналия месец Мел Гибсън стана баща за девети път. Приятелката му Розалинд Рос роди момче – Ларс.

Той е най-малкият син на актьора, който освен него и Лучия има още седем деца – Хана на 36, Кристиян на 34, Едуард на 34, Уилям на 31, Луис на 28, Майло на 26 и Томас на 17 от бившата си съпруга Робин Мур.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !