Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Пресила Пресли взима внучките от дъщеря си

отпечатай новината

22.02.2017 14:46 | Видян 3163 пъти

Пресила Пресли взима внучките от дъщеря си

Присила Пресли пое грижата над двете си внучки – 8-годишните близначки на Лиса Мари, докато родителите им водят ожесточена съдебна битка за тяхното попечителство. Малките Финли и Харпър ще останат при баба си. В момента Лиса Мари и Майкъл Локууд се развеждат, а обвиненията на майката са повече от шокиращи. Тя е категорична, че бащата притежава нецензурни снимки и клипове на двете момичета. “Бях потресена и направо ми прилоша”, написала в бракоразводните документи дъщерята на Елвис.

От своя страна бабата обяснява: “Има голямо объркване, смут и тревога, предизвикани от всички циркулиращи думи. Позволете ми да уточня… момичетата не са били в приемна грижа и никога няма да бъдат. Те бяха с мен и ще останат с мен, докато всичко това премине“. По-рано бе обявено, че двете деца са взети под закрилата на Министерството на децата и семейството в Калифорния, след като Лиса Мари заявила, че са открити “стотици нецензурни снимки” и видеозаписи в компютъра на мъжа й.

В отговор, Майкъл заяви, че тя има сериозни проблеми с алкохола и наркотиците и е негодна да се грижи за децата им. Пред съда двамата са влезли и в спор за финансовата част на съвместното им съжителство, като майката е заявила, че той няма достатъчно пари, за да осигури добър живот на близначките.

Следващото заседание е насрочено за 22 февруари.
/missbloom/

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !