Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Какво ще хапват звездите на Оскарите?

отпечатай новината

22.02.2017 14:57 | Видян 1306 пъти

Какво ще хапват звездите на Оскарите?

Пилешки пай с черен трюфел и печени макарони със сирене и пушена сьомга – това е само част от звездното меню, което ще бъде поднесено по време на Оскарите.

Общо 50 ястия ще предложи кулинарното гуру Волфганг Пук на традиционния бал след 89-ата церемония по връчване на наградите “Оскар”. Той е нает за 17-та поредна година да подготвя отбраните блюда за звездите. През този сезон Пук ще предложи и нови попълнения към менюто, сред които марокански пикантни телешки ребра с пармезан, такоси oт корени таро със скариди, манго, авокадо и сос айоли, кнедли със задушени гъби и крем от кашу, както и панирано месо от раци.

Звездите ще имат право на избор межди три вида салати, трюфелови пуканки и домашно приготвени брецели. Разбира се, Пук е помислил и за тези, които не обичат животински продукти. За тях ще е специалната паста с морковен сок.

Лакомствата ще са повече от специални. Те ще са актуалните в момента десерти, обработени с течен азот. Най-впечатляващи обаче са десертите, сред които ще има шоколадово суфле, седем вариации на джелато и сорбе, ванилови гофрети и гофрети червено кадифе. Няма как да пропуснем и карамелено-капучинови близалки с формата на статуетката “Оскар” и шоколадови бонбони с вкусове, вдъхновени от киното.

Церемонията по връчването на наградите “Оскар” ще се състои тази неделя./ missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !