Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Слави Трифонов отвори ресторант

отпечатай новината

23.02.2017 14:23 | Видян 2367 пъти

Слави Трифонов отвори ресторант

Шоумен номер едно на републиката Слави Трифонов отвори ресторант "V8" във вилното селище "Делта хил", където отскоро живее. Най-богатият ерген на републиката от години е автоманиак. Мечтаел да си направи клуб за такива като него, в който да се събират на раздумка и по чашка. Така се и родила идеята на Дългия именно във вилното селище да отвори ресторант.

"По документи собственик на ресторанта е друго лице, но истинският е Трифонов", споделят живеещите там, които се радват на факта, че вече има къде да похапнат гурме храна. След като стана жител на Пернишкия край, Слави все по-рядко се вясвал там, но не пропускал сбирките с приятелите. По-голямата част от тях идвали със спортните си мотори и коли последни модели. За тях цените на предлаганите стоки в ресторанта не са от значение, пише България днес. Във "V8" шеф готвачи предлагат най-добрата морска кухня с повече от 10 вида риби, деликатеси и разядки. Порциите са красиви, но малки. Правят се и рождени дни, на които жителите на богаташкия квартал канят известни певци и изпълнители. Чест гост е Борис Солтарийски."Слави идва, но не мога да кажа дали рядко или не. Харесва му при нас", споделиха от ресторанта, който често става и арена на танцуващи влюбени хора.

Според близките до шоумена приятели най-често водещият идвал в ресторанта с тайнствено красиво момиче, което почти не опитвало храната. "Слави има гадже, но то не е известно. От няколко месеца девойката идва често при нас и двамата са много близки", споделят хората от "Делта хил". Освен там Трифонов има апартамент и на бул. "България", но там рядко води женска компания. Обикновено поръчвал храна от турския ресторант "Джанъм" и се занимавал с работа до посред нощ.

Само преди месеци пък Дългия продаде и къщата си в САЩ с помощта на старата си приятелка Дарина Павлова. Отделно от това Слави Трифонов притежава 120 квадрата дом в Плевен, както и имот от 3 дка и половина в родното си място Тодорово. Там преди време родителите му бяха обяснили, че искал да построи басейн и къща, когато се задоми. "Слави е много спестовен, не пръска пари на вятъра за почивки, коли и яхти. Той харчи само за две неща - инвестира в продуцентската компания и в имоти", допълват приближените му.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !