Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Маги Халваджиян се оттегли от Капките

отпечатай новината

23.02.2017 15:25 | Видян 2184 пъти

Маги Халваджиян се оттегли от Капките

Само ден след старта на „Гласът на България” по Би Ти Ви конкурентите от Нова ТВ смятат да докажат, че големите гласове на страната ни всъщност са в „Като две капки вода”. Шоуто за певци тръгва в неделя, а това за имитатори – в понеделник.

„Решихме, че предаването трябва да е по-късо, затова аз и тази година няма да съм с журито”, с чувство за самоирония обяви в столичен пиано бар Маги Халваджиян дни преди старта на петия сезон на шоуто. Хората му са договорили есемесите, с които зрителите ще гласуват тази година, да са 4 пъти по-евтини от досега. Вместо 1,20 лв. цената им ще бъде само 30 стотинки. Това намаление е постигнато с цената на дълги и тежки преговори с мобилните оператори, пише Уикенд.

„Не е много трудно да убедиш големите звезди да участват в това шоу. Те знаят, че влизат в нещо позитивно, че няма да има интриги, напротив, аз мразя интригите. Никога не съм имал затруднения с преговорите с участниците”, разказа Маги пред журналистите.

Ясни са някои от имената, които ще влязат в предаването: актьорът Башар Рахал, гласовитата Деси Слава и младата Михаела Маринова, Миро,  Люси Дяковска и пеещата актриса София Джамджиева, която се размина на косъм от спечелване на „Пееш или лъжеш”.

Маги Халваджиян е категоричен, че никога не би сменил Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков с други водещи. „Те внасят уникален дух в това шоу, какъвто няма в никоя друга държава. Нас ни дават за пример по целия свят именно заради Зуека и Рачков и аз смятам, че едно от най-големите ни попадения още на старта преди 5 години бяха нашите водещи”, твърди продуцентът.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !