Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Лили пръска по 100 бона годишно за тоалети

отпечатай новината

23.02.2017 15:53 | Видян 1489 пъти

Лили пръска по 100 бона годишно за тоалети

Лили Иванова прахосва над 100 000 лева годишно само за нови маркови тоалети, кой от кой по-намазан и изискан. Естрадната легенда е известна с безупречния си вкус, който обаче й излизал доста солено, разкриха хора от обкръжението й. Певицата харчела около 10 хилядарки месечно, за да е в крак с модните тенденции. Закон при нея било тоалетите и обувките за сцена никога да не се повтарят, пише Уикенд. Лили пазарувала основно от 3 лъскави бутика на столичната улица „Съборна”, които посещавала в извънработно време. За да не бъде заснета с мобилен телефон от останалите клиенти, бутиците затваряли врати само за нея. Така Лили се кипрела на воля с дизайнерските одежди, но на финала си тръгвала с препълнени торби.

Винаги й правели отстъпка като за редовен клиент, която била в рамките на около 25% от цените на етикета. Продавачките не могат да нахвалят видната си клиентка и я описват като много сърдечна. Всеки път тя им носела шоколадови бонбони, за да ги черпи. Хич не била претенциозна, но държала на качеството, а любимата й реплика била: „Аз нямам претенции, аз имам изисквания”.

Преди време звездата на естрадата си пазарувала тоалети директно от Париж, с помощта на интернет сайт. Няколко пъти обаче не улучвала размерите и комбинациите и се отказала. Сега разчита на селекцията на родните бутици. Лили харесвала тоалетите на „Живанши”, Йоджи Ямамото, „Прада”, „Диор” и „Валентино”, които са по няколко хилядарки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !