Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Данаилов: разболях се от рак заради сина ми

отпечатай новината

24.02.2017 16:06 | Видян 3391 пъти

Данаилов: разболях се от рак заради сина ми

Три години след като се разболя от рак, Стефан Данаилов публично призна, че тежката болест е в резултат на стрес и лични драми, а не заради тежка работа или участието му в политиката, пише Уикенд. Всъщност Ламбо сподели дори и с половин уста, че се е разболял покрай шума, който се вдигна през 2012 г., че има син Владимир от извънбрачната си връзка с актрисата Ирен Кривошиева.

По малко от година след гаврата, на която Владо Данаилов подложи баща си пред цяла България, разнасяйки и целувайки портрета му в Къщата, Ламбо се разболя. Още докато течеше шоуто "ВИП Брадър", в което младия Владимир участва, майор Деянов не издържа и на няколко пъти му се наложи да потърси лекарска помощ. Той помоли продуцентите да бъде свален портрета му от стената в Къщата на "ВИП Брадър".

Големият брат нареди на наследника му да махне собственоръчно снимката на баща си. Верен на ексцентричния си стил Владко свали портрета и целуна лика на татко си. После занесе снимката в изповедалнята с думите "ето го тоя сладур". След това разсъждаваше, че има и друг баща, който му е по-важен - Бог. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !