Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Румен вместо Рачков

отпечатай новината

10.01.2009 09:00 | Видян 10611 пъти | Гласували 1

Румен вместо Рачков

От средата на декември в ефира на Нова има нов Господар. Името му е Румен Угрински и е познат на зрителите  и феновете на Господари на ефира от малко по-рано. Актьорът се превъплъщаваше в ролята на Мартин, Цецо и Венцислав от Бай Брадър 4. Симпатягата партнира като водещ на Вальо Танев след като Мария Игнатова и Рачков излязоха в заслужен отпуск. Двамата ще водят предаването до месец март, когато на екран ще излезе станалата класическа двойка Зуека - Рачков.

По образование Румен е кукловод. Винаги е обичал куклите, но не и мъжете, каквато е асоциацията. Има си прекрасна съпруга, Биляна, която също се занимава с театър. Тя е драматична актриса.

За чудесното владеене и придаване на характер на неодухотворените кукли, новия Господар на ефира е печелил награди от международни фестивали в България и чужбина. Получава приз за куклено актьорско майсторство за ролята на Мититаки в спектакъла Ние, врабчетата на 12-ти Международен куклен фестивал Златният делфин, гр. Варна. Има и няколко награди от Двама са малко, трима са много, гр. Пловдив.
През студентските си години е участвал като кукловод в много детски и младежки предавания, а от 2005 година работи в предаването Говорещи глави по ТВ7.
Изявява се и като актьор без кукла. Виждали сме го с малки роли в Тя и той, Кафе пауза, различни реклами.

Това не е всичко! Румен Угрински е познат на зрителите и като глас. Той озвучава Тимон и Пумба, а във филма Хари Потър и стаята на тайните, го чуваме като духчето Доби.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !