12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Луната разкрива способността ни да се обвързваме емоционално

отпечатай новината

27.02.2017 13:10 | Видян 1335 пъти

Луната разкрива способността ни да се обвързваме емоционално

Десетки почитатели на астрологията се събраха в Ellinor’s House, за да се срещнат с Хули Леонис по повод излизането на втората му книга от издателство „Апостроф“ – „Луната – нашата истинска същност“.

Датата на представянето бе избрана от самия астрологичен консултант и се оказа изключително ползотворна за комуникация и колективни събития. Книгата бе представена от издателя Виктория Бисерова и автора, като основна роля в срещата имаше и самата публика.

Издателят Виктория Бисерова не успя да скрие вълнението и радостта си от възможността да представи втора книга от Хули Леонис след „Пътят на душата през зодиака“. Тя пожела на автора съвсем скоро трета негова творба да стане повод за нова емоционална среща с почитателите му.

„Разбрах много неща за себе си и хора около мен, когато прочетох книгата“, сподели Виктория Бисерова. „Тя дава възможност на всеки, който се интересува от астрология, да надникне в един традиционно пренебрегван неин аспект“, допълни тя.

Хули Леонис прикова вниманието на публиката още с първите няколко думи. Той сподели, че издаването на тази книга е емоционален момент за него, защото Луната наистина разкрива истинската същност на човека. „Луната е вашата нужда. А човек винаги иска да реализира нуждата си. Докато Слънцето представлява постоянно променящите се желания, нуждата обикновено остава една и съща през целия живот на човека.“

Авторът обясни на публиката, че всеки от нас крие в себе си комбинация от женски и мъжки качества, които невинаги са балансирани помежду си. „Луната е женската страна на характера. Женската страна на всеки един от нас е свързана със способността ни да се обвързваме емоционално“, каза Леонис.

Комбинацията между Слънцето и Луната показва истинската същност на човека – колко е хармонична, колко е напрегната, какви са целите, нуждите и желанията ни в живота. Зодията няма способността да дава тази информация. Познаването на Луната дава сигурност в това, откъде тръгваме, носи ни един уют за самите нас, че имаме едно познато място, което трябва да пазим и където винаги можем да се връщаме.

„Луната – нашата истинска същност“ е книга, която ни дава необходимата информация и ни провокира сами да анализираме позицията на Луната в картата си. В нея астрологът Хули Леонис ни дава знания и насоки, които да ни помогнат сами да изградим пълната картина на това, което представлява Луната в нашия живот.

 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !