ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Божинов и Биляна Дол заминаха за Китай

отпечатай новината

27.02.2017 14:17 | Видян 1563 пъти

Божинов и Биляна Дол заминаха за Китай

Преди дни стана ясно, че Божигол е прекратил договора си със сръбския тим "Партизан" и е направил успешен трансфер в китайски отбор. От вчера футболистът се подвизава в Азия, а плътно до него е любимата му Биляна Дол. Красивата сръбкиня категорично е отказала да го пусне сам на хиляди километри.

Божинов имал намерение да замине сам, да се установи, да намери походящо жилище и след това да привика изгората си. Тя баче не искала и дума да се продума за подобен сценарий. Заявила му, че ще го следва навсякъде и при всякакви обстоятелства. Валери набързо омекнал и изпълнил волята й, купувайки не един, а два билета за Китай.

Гълъбчетата вече са в Хон Конг. Заминаването им съвпадна с отбелязването на първата им годишнина. За тези 12 месеца Биляна успя да промени Божинов така, както никоя от мимолетните му авантюри. Видимо за двамата разстоянието не е проблем, защото го вземат заедно. А Дол с лека ръка загърби лъскавия си живот в Сърбия, за да бъде с любимия си, пише "България днес".

Договорът на Валери Божинов за втородивизионния тим в китайския мегаполис е за 1+1 година. За периода от април до ноември той ще получи един милион евро. При добро представяне го очакват и солидни бонуси, с които ще може да възнагради своята Биляна за верността.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !