Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Наталия Власенко е новата Lady Universe 2017

отпечатай новината

27.02.2017 16:41 | Видян 1382 пъти

Наталия Власенко е новата Lady Universe 2017

Украинката Наталия Власенко е тазгодишната Lady Universe. Тя бе обявена с пълно единодушие от страна на журито и бурните аплодисменти на публиката. Конкурсът събра в столицата десетки красавици от всички краища на света, за да представят страните си и най-красивата да спечели короната. Събитието се превърна в истинска перла в короната на нощна София с медийната подкрепа на Code Fashion. Заключителната гала церемония събра елита на столицата в клуб „Мегами“ на 22-ри февруари.

 Силен старт на събитието даде чаровната певица Марина Кискинова със своето изпълнение на песента „Shape of you“ под акомпанимента на китариста Константин Ангелов. Интересен акцент на вечерта добави и Георги Величков, който развълнува публиката с емблематичната песен на Паша Христова „Една българска роза“. В ролята на водещи влязоха Теодор Тодоров – Тео и неотразимата Боряна Баташова. Прелестните претендентки за титлата Lady Universe 2017 се представиха в национални костюми, а дефилето с бански костюми нагорещи атмосферата в залата. За финала на церемонията се беше погрижил дизайнерът Христо Чучев с неговите зашеметяващи вечерни рокли. Христо Чучев беше и част от международното жури.

Екзотичната гостенка на събитието Вена Ли развълнувано благодари от сцената на организаторите и изрази своите прекрасни впечатления от София. Подобни впечатления споделиха и самите участнички в конкурса по време на т.нар. кръг „Въпроси на журито“. Специални награди имаше за дамите, които не успяха да се сдобият с така желаната корона: „Най-добър национален костюм“ – Лейди Япония, награда „Клуб Мегами“ – Лейди Украйна, награда „Лице на Megz“ – Лейди Унгария, „Лице на фитнес „Пулс“ – Лейди Австрия, награда „Лейди Фотомодел“ – Лейди България, „Най-добър талант“ – Лейди Беларус, награда „Избор на медиите“ – Лейди Гърция, Специална награда на газирана вода “Пелистерка” – Лейди Македония и още много други награди.

Подгласнички на победителката от Украйна са: Четвърта подгласничка – Лейди Сърбия, Трета подгласничка – Лейди Италия, Втора подгласничка – Лейди Полша, Първа подгласничка – Лейди Ливан, Победителката в конкурса Наталия Власенко от Украйна, беше обявена лично от лицензианта на конкурса Цвети Разложка, а короната й беше връчена от миналогодишната финалистка Мина Попова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !