Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Жана Бергендорф: Няма да позволя на сина си да взема наркотици

отпечатай новината

28.02.2017 11:03 | Видян 3102 пъти | Гласували 1

Жана Бергендорф: Няма да позволя на сина си да взема наркотици

Поп-звездата Жана Бергендорф направи може би една от най-емоционалнети си изповеди в предаването „Папараци“ по бТВ. Още в края на януари тя представи новият си проект, „Докрай“, който предизвика вълна от коментари в социалните мрежи и медиите със силния емоционален заряд на песента и видеото към нея. Идеята да подстриже косата си почти до кожа, и то във видеото към парчето, е на самата Жана, която приема драстичната промяна именно като раздяла с миналото и поставяне на ново начало.

Кога посегна към наркотиците?
На 9 юли 2015 г. Беше точно след побоя. Преди това само бях пушила. На 8-ми ме пуснаха от полицията, на 9-ти имах концерт в Бургас... Сбърках пътя просто.

В момента взимаш ли нещо?
Не, само пуша понякога. В момента ходя на психоаналитик, той ми помага много. Взимах наркотиците вместо антидепресанти. За да се почувствам по-силна и да изляза на сцената.

Как се отрази на здравето ти всичко това?
Проблемите с щитовидната жлеза се появиха някъде 2006 г. Дотогава не пиех алкохол, започнах да пия през 2012 г., когато се прибрах в България. Сестра ми ме научи в Дания да пуша. Заради наркотиците от 59 кг. станах 47 само за 9 дни. Това много ме уплаши. Имах болки в главата, спях дълго.

Страх ли те е, че можеш да се върнеш към този навик отново?
Не. За мен е по-важно да взимам сина си от училище всеки ден и да виждам усмивката му. Да чуя как ми казва „Обичам те!”, да отидем на кино. Не съм му споделяла за проблемите, защото е само на 6 години. Гледа си рибките и таблетите, няма защо да го затормозявам... Няма да позволя да взима наркотици. Вкъщи съм като цербер. Майка ми ме държеше строго. До 18 години не съм се гримирала, не знаех какво е парфюм, за което й благодаря.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !