Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Емануела за Елена Петрова: Боклук, сега ще те разсипя

отпечатай новината

28.02.2017 11:11 | Видян 4515 пъти | Гласували 1

Емануела за Елена Петрова: Боклук, сега ще те разсипя

Чалгата и Мелпомена влязоха в брутален конфликт, увенчан с размяна на неочаквано просташки реплики покрай скандал между Емануела и звездата от Стъкелн дом Елена Петрова, пише "Таблоид". Двете красавици се наостриха една срещу друга след като хубавата Елена скочи възмутена от участието на фолк певицата в сутрешното шоу "На кафе".

"Гледам и се червя какви хора позволихме да се сдобият със слава...", написа секс символът на българското кино по повод спявката с певачката в тв студиото. В предаването Емануела се изля надълго и нашироко по любимата си тема - за отношенията в семейството на мъжа, от когото има дете - сина на олигарха Динко Динев - Димитър и факта, че е сама, защото той не се грижел за нея. Актрисата пък сподели епизода с излиянията на Емануела във фейсбук, кръщавайки го 'Лъжите на Емануела".

Постът на Елена Петрова даде началото на невиждана с низостта си онлайн кореспонденция, в която Емануела пише: "Ей боклук, сега ще те разсипя! Ще пиша на моя сайт и ще ти срина репутацията. Тъпа, плесенясала и грозна си. Да ти еба путката майна! (текстът е без редакторска намеса).

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !