Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Любо Нейков спаси от глад комиците

отпечатай новината

28.02.2017 13:36 | Видян 1629 пъти

Любо Нейков спаси от глад комиците

Актьорският състав в комедийното шоу "Комиците" пали свещи за здравето на Любо Нейков, след като продуцентът успя да ги спаси от глад и мизерия.

Едно от любимите предавания на драгия зрител бе cвaлeнo oт eфиpa нa Би Tи Bи, като пocлeдното му издание бе излъчено нaвpъx 31 дeĸeмвpи миналата година. После на мястото на "Комиците" медията завъртя италиански сериал.

В началото на годината от Би Tи Bи са обявили конкурс за предаване в същия часови пояс. В уредения срок са били подадени концепции за 3 предавания. Претендентите обаче не успели да грабнат вниманието и интереса на управата на телевизията и така се е стигнало да сключването на нов договор с "Дрийм тийм" - фирмата, която продуцира "Комиците", научи ПИК.

Условието на Би Ти Ви обаче е било комедийното шоу да претърпи сериозни промени в своята концепция, за да повиши зрителския интерес, с което да отчете и по-висок рейтинг.

Първото предаване телевизията ще излъчи на 1 март от 22 ч. Феновете на Кръстьо Лафазанов и компания ще могат да гледат скечовете им три пъти в седмицата в рамките на 30 минути ефирно време.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !