Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ема Стоун изригна заради гафа на Оскарите

отпечатай новината

01.03.2017 09:56 | Видян 1500 пъти

Ема Стоун изригна заради гафа на Оскарите

 Ема Стоун определи гафа от церемонията по връчването на наградите „Оскар“ като един от най-ужасните моменти от своя живот, съобщава "Дейли Мейл.
Актрисата беше част от екипа на филма „La La Land“, който се качи на сцената, за да получи отличието за най-добър филм, преди да стане ясно, че има грешка и отличието се връчва на лентата „Лунна светлина“.

Освен че ще остане като една от най-големите грешки в историята на наградите, гафът е част и от личната история на Стоун. Един от най-ужасните моменти в живота ми. Беше просто ужасно!“, каза тя, цитирана от английската медия.

Припомняме, че по време на тазгодишната церемония по раздаването на отличията Уорън Бийти и Фей Дънауей трябваше да връчат наградата на победителя в категорията за най-добър филм. Те съобщиха, че това е „La La Land“, въпреки че след това стана ясно, че печеливш е „Лунна светлина“. В своя защита Бийти заяви, че в плика, който е получил, е пишело името на Стоун и нейният филм.

“Имам плика с имената на Ема Стоун и „La La Land“... Обзалагам се, че всички вие смятатe, че правя някакъв трик, за да удължа момента, но не. Бях объркан, тъй като на картичката пишеше Ема Стоун, „La La Land“, каза той още преди края на церемонията. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !