Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Поли Генова тренира Люси Дяковска за Капките

отпечатай новината

01.03.2017 10:55 | Видян 1305 пъти

Поли Генова тренира Люси Дяковска за Капките

Певицата Поли Генова/жури в „Гласът на България"/изкара  на сцената по време на свое участие колежката си Люси Дяковска, пише ПИК. Просто къдравелката другата седмица трябва да влезе в кожата на Поли в шоуто „Като две капки вода“ и Генова реши да й помогне с практика. В момента двете певици са лица на два конкурентни формата в две конкурентни телевизии.Но за Поли и Люси приятелството е пред конкуренцията.

„А, тя Люси е тук.Слушай, я ела на сцената да пееш с мен!. Ако знаете другата седмица какво й се пише.. просто не я виждам. Особено как ще ме докара на ината.. ще видим. Приятели, нека подкрепим Люси“, обърна се  към публиката Генова. И Люси излезе и двете изпяха песента „Ако Любовта беше престъпление“.

Двете изпълниха още няколко парчета и Люси изчезна да репетира участието си в „Капките“.

Всъщност концертът бе част от кампания на модния гигант „Ейвън“, който пуска на пазара своята нова козметична линия „Марк“, на която Поли Генова е лице. Гримовете основно са с доста ярки цветове и са за жени, които искат да експериментират с вида си. Внимание заслужават линията гел- лакове и спиралата, която има вградени три степени за гъстота на туша. Така всяка жена може да избира колко точно черни да са миглите й.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !