Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Бурни аплодисменти за Мелания в Конгреса

отпечатай новината

01.03.2017 11:09 | Видян 1740 пъти

Бурни аплодисменти за Мелания в Конгреса

 Всички станаха на крака, за да аплодира Мелания Тръмп, когато тя пристигна в Конгреса, където съпругът ѝ и президент на САЩ произнесе най-грандиозната си реч до момента. По традиция първата дама на САЩ води със себе си специални гости на речта на президента пред двете камари на Конгреса, пише БЛИЦ. И този път не бе изключение.

Компания на Мелания направиха вдовицата на съдия Антонин Скалия – Маурин Макарти, както и съпругите на двама полицаи, убити от нелегални мигранти.
 
Компания на Мелания прави и първата дъщеря Иванка, облечена в изумителна рокля на Roland Mouret Rawlings dress, на стойност 2,995 долара, и съпругът ѝ Джаред.

Междувременно Иванка седеше до вдовицата на морския тюлен, който загина по време на противоречива антитерористична операция. Карин Оуенс, съпругата на Уилям Оуенс, на няколко пъти бе бурно аплодирана, като всички бяха станали на крака, докато сълзи се стичаха от лицето ѝ. „Райън си отиде така, както и живееше – като герой, борейки се срещу тероризма и защитавайки нацията”, каза Тръмп в своето слово.
снимка: Ройтерс

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !