В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Род Стюарт отиде на собствения си концерт с метро

отпечатай новината

01.03.2017 14:07 | Видян 1092 пъти

Род Стюарт отиде на собствения си концерт с метро

Род Стюарт се придвижи с лондонското метро до залата, в която имаше концерт. Въпреки че е голяма звезда, Род Стюарт реши да отиде на собствения си концерт в Лондон с метрото, съобщава Daily Mirror. Това е бил последният му концерт от турнето.

Легендарният изпълнител се придвижи с метро до „О2 Арина“, където имаше концерт. Той не е искал да се набива на очи и е бил с широко тъмно палто, качулка и слънчеви очила, въпреки че денят бил мрачен и дъждовен. Снимки от градския транспорт публикува съпругата на 72-годишния певец Пени Ланкастър в Instagram.

Двамата с Пени позират с широки усмивки за снимка на стъпалата на спирката, а текстът отдолу гласи: „Промъкваме се в Лондон с метрото днес“. Фотосът естествено се хареса от хиляди и коментарите под него бяха повече от хвалебствени, задето звезда от такъв ранг е застанал редом до обикновените хора.

Имаше и шеговити коментари като този на потребител, описал и претъпканите мотриси. „Ето някого, в когото нямам нищо напротив да съм притиснат“. „Не се притеснявайте, всички гледат в телефоните си“, написа друг.

Подобно на Род Стюарт, и други звезди са се качвали в метрото, като Ноел Галахар, Джей Зи, Риана, Крис Мартин и Никол Шерцингер, напомня tialoto.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !