Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща си: Фото на деня

Уволниха виновниците за гафа на Оскарите

отпечатай новината

02.03.2017 14:42 | Видян 1047 пъти

Уволниха виновниците за гафа на Оскарите

Двамата служители, отговорни за конфузната ситуация на тазгодишните „Оскари” повече няма да бъдат част от церемонията, съобщи говорител на Американската киноакадемия, предаде БГНЕС. Марта Руис и Брайън Кулинан са двамата членове на "ПрайсУотерхаусКуперс"- одиторско-консултантската компания, отговорна за събирането и опазването на гласовете и резултатите на „Оскар”-ите. Задълженията им включват и подаването на пликовете с победителите на водещите по време на блестящата церемония.

Тази година обаче, Кулинан подаде на Уорън Бийти и Фей Дънауей плика за „Най-добра актриса” вместо за „Най-добър филм” и предизвика най-срамния момент в историята на „Оскар”-ите. Особено предвид факта, че грешката беше установена едва по средата на благодарствените изказвания от екипа на "Ла Ла Ленд" и те трябваше да предадат наградата на колегите си от "Лунна светлина".

Объркването се е получило, тъй като Кулинан е бил твърде зает да "туитва" по време на церемонията и не е премахнал копието на плика за „Най-добра актриса” от мястото му. По регламент, когато единият подаде плик, другият трябва веднага да отдели или унищожи същия плик в другия край на сцената. Към момента не става ясно дали само Кулинан и Руис ще бъдат премахнати от екипа на „Оскар”-ите, или Академията ще се откаже въобще от услугите на компанията "ПрайсУотерхаусКуперс".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !