Хавайска пролет: Фото на деня

Хавайска пролет: Фото на деня

Кураж не е да имаш сили да продължиш,...

Кураж не е да имаш сили да продължиш, а да продължиш,...

Ася Капчикова мина в лагера на Богданска

отпечатай новината

05.03.2017 10:09 | Видян 1684 пъти

Ася Капчикова мина в лагера на Богданска

Откакто се раздели с короната за най-сексапилна българка, Ася Капчикова се чуди как да привлече вниманието към себе си, пише ПИК. Тя е наясно колко плеймейтки вече тънат в забрава и определено не иска да влезе в този черен списък. Затова се напомпа със силикон и започна да се държи меко казано скандално.
Сега Капчикова не пропуска възможност да се изфука с новите си изкуствени придобивки. За целта подбира доста есктарвагантни и разголени тоалети. Визията й днес няма нищо общо с онази преди малко повече от година, когато спечели Мис Плеймейт. Същото може да се каже и за поведението й.
Разбира се, блондинката не спечели конкурса с рецитиране на поезия, но сега вече се е разкрепостила до краен предел. Така предизвиква по-скоро погнуса и съжаление в какво я е превърнала бързата слава, пише столичен таблоид. По случай първи март Ася и дружките й си спретнаха шумно парти. На него тя се появи очаквано с доста разголен тоалет.
Доста неочаквано обаче за мнозина дойде позирането й за снимка с две приятелки. Капчикова реши да мине от отбора на Богданска и налапа пръст за фотото. Поне в този случай пръстът си беше неин, а не на някой мъж. Въпреки че май й се иска да е на някой италиански милионер.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !