Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Клуни и Амал в центъра на оргия!

отпечатай новината

05.03.2017 14:33 | Видян 2045 пъти

Клуни и Амал в центъра на оргия!

жордж Клуни и бременната му съпруга Амал се оказаха в средата на гей оргия! Бъдещите родители, които са собственици на луксозното имение в Беркшир, са привлекли хомосексуални и бисексуални двойки, които обичат да правят секс на открито, пише tialoto. На Острова подобни индивиди носят определението „догъри“ (от наименованието на „кучешката“ секс поза на английски doggystyle) и те търсят тръпката, практикувайки различни оргии на публични места.
„Районът край дома на Джордж и Амал е пълен с изхвърлени кондоми, а когато слънцето залезе, там се пълни с нетрадиционни двойки, които бързат да запотят стъклата на колите си. Клуни е бесен!“, разкри източник пред RadarOnline.
„Догърите постоянно се местят на нови и нови места за секс, тъй като са търсачи на силни усещания. Сега всички са се засилили към дома на Клуни, надявайки се да бъдат хванати от него или Амал“, добави информаторът.
Някой от практикуващите дори качил в интернет реклама на сексмястото и дейностите там, което е в непосредствена близост до дома на актьора. В рекламата се подканят авантюристи да посетят природата и да си поиграят с бисексуални жени и мъже. Наскоро полицаите дори заловили в района 60-годишна жена гола от кръста надолу, която била глобена 110 долара.
Джордж и Амал станаха собственици на имението Аберлаш през 2014 след сватбата си във Венеция. Клуни бе влюбен в района, с който се запозна по време на снимките на „ The Monuments Men“ през 2013. Двойката плати 12 млн. долара за имението и още няколко след това за ремонт.
„Джордж и Амал са напълно потресени и това е пълен кошмар за тях. Те бяха много доволни, че мястото е тихо и спокойно, а сега с тази незаконна сексуална активност са силно обезпокоени“, коментират близки до звездите.
Полицията в района е напълно наясно със случващото се и е обещала да затегне контрола и да върне покоя на бъдещите родители.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !