Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Божинов се оженил тайно!

отпечатай новината

06.03.2017 10:44 | Видян 2575 пъти

Божинов се оженил тайно!

Футболистът Валери Божинов се е оженил тайно за сръбската си приятелка Биляна Дол, известна като Общата заради предишния й брак с треньора на немския национален отбор Томас Дол. За това намекна самата брюнетка, която публикува в социалните мрежи снимка от посрещането им в Китай, обявявайки се за г-жа Божинова, пише Телгераф. „Мисис и Мистър Божинов, добре дошли в Мейджоу Хака“, написа под фотоса Биляна.

Валери Божинов вече е част от китайски второ дивизионен отбор, където ще рита поне един сезон. Трансферът е определен като финансов удар за Божинов, тъй като за 8 месеца ще прибере 1 милион евро.

Половинката му е във възторг от азиатската страна и не остава никакви съмнения, че се готви да заживее в Мейджоу близо до източното крайбрежие на Китай.  Преди да отидат в Китай, Валери и Биляна бяха на романтична ваканция в Хонконг, където отпразнуваха първата годишнина от връзката си. Аверите на Божинов смятат, че сръбкинята коренно е променила вечния плейбой. Откакто е с нея, той се е кротнал и изобщо не поглежда чуждо. Дол е с 8 години по-възрастна, но изобщо не й личи, че гони 40-така.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !