Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Черната Златка прости на свекърва си

отпечатай новината

07.03.2017 12:27 | Видян 2855 пъти

Черната Златка прости на свекърва си

Примирие в името на малкия Миро постигнаха Златка Димитрова и свекърва й. Майката на нейния мъж дълго време беше във война с плеймейтката, никак не я харесваше и бе на страната на бившата му жена, с която бизнесменът се раздели от любов по бургазлийката.

Златка и свекърва й влошиха отношенията си покрай първата й бременност, която за жалост приключи фатално. След като преживя трагедията, Златка призна, че майката на приятеля й е отправила към нея клетва никога да не роди.

Семейните войни обаче вече са в миналото. "Майката на Миро дойде направо вкъщи. Гушна малкия, целува го, радва му се, донесе подаръци... Реагирах нормално, защото от самото начала аз исках да имаме нормални отношения, защото синът ми все пак й е внуче, а тя е баба. Тази бариера, която имаше между нас, се пречупи. Аз никога не съм имала лоши мисли към нея, но нямаше как, когато ме обиди, да остане без ответна реакция. Не съм искала да я засегна, просто така се случи. По-важното е, че вече всичко е наред между нас", призна Златка в интервю пред "Лов Стайл".

Бабата на Миро ще бъде поканена и за неговото кръщене, което ще бъде през април в манастира "Свети Мина" край София. Мястото не е избрано случайно, тъй като след загубата на първото бебе, именно там Златка се е молила пред иконите за рожба.

"Дадох обет, когато почина първото ни бебе, че ако един ден родя отново, ще кръстя дедето си в този манастир. Много се молих за живо и здраве детенце", споделя още плеймейтката.

Откакто е майка, Златка шофира нова кола - Ауди Q7. Тя открила джипа паркиран пред къщата им в Банкя, когато се прибрала от родилния дом. Миро решил да я изненада и успял.

Снимки "Лов Стайл"

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !