Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Лили потроши 1/4 милион на банка?

отпечатай новината

12.01.2009 10:00 | Видян 8128 пъти | Гласували 4

Лили потроши 1/4 милион на банка?

130 000 евро от Булбанк са отишли за концерта на Лили Иванова в Париж, ако се вярва на последната мълва във финансовите среди. На своя сайт поделението на италианската Уникредит съобщава дословно: “УниКредит Булбанк поздравява Лили Иванова за първия й концерт в прочутата зала "Олимпия" в Париж, който ще се състои на 9 януари 2009. Банката има удоволствието да подкрепя Примата на българската естрада за осъществяването на уникалния спектакъл. Вярваме, че Лили Иванова ще бъде посрещната от многобройна, ентусиазирана и сърдечна публика и й пожелаваме грандиозния успех, който тя безспорно заслужава”!

Мнозина оценяват като необходимо уточнението, понеже благодарност от Лили за дарението на трезора поне засега не се е чула. Ставя ясно и нещо друго – че нашето момиче не е поканено, а си е подарило концерта.Единственото, което не се вижда от текста обаче е благотворитерната сума.

На фасадата на парижката зала Олимпия, където беше концертът не бе изписано нито логото на компанията, а още по-малко на България. Така че позакъснялата реклама е главно за 70-годишната певица, мечтала за шоуто близо четири десетилетия, след като за първи път стъпва в Париж.

Интересно е как цялото това прекрасно дело може да се обясни адекватно на клиентите във времената на тежка финансова криза. По данни на световноизвестната и изключително авторитетна агенция Блумбърг, които вече сме публикували в 19’ акциите на групата Уникредит бяха изключително потърпевши от турнадотото, разразило се на борсите. Повече от нея от представените в България вериги през есента губеше само Райфайзен.

Обърнахме се към пиарката на Булбанк Вики Блажева за коментар. Въпреки многократните позвънявания и обяснителни есемеси от наша страна, тя не сметна за необходимо да ни даде търсените от нас подробности във връзка със случая. Все пак със 130 000 евро можеха да се родят 50 ин-витро бебета!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !