Папи Ханс с нов хит и албум

Певецът, който в момента обира точките в Денсинг Старс,...

БНТ почита паметта на Мариана...

В памет на режисьорката Мариана Евстатиева-Биолчева...

Веселин Маринов чака бебе?

отпечатай новината

08.03.2017 13:01 | Видян 3123 пъти

Веселин Маринов чака бебе?

Най-актуалната любовница на певеца Веселин Маринов 42 - годишната Веселина Пеева от Добрич май чака дете. Слуховете плъзнаха, след като в редакцията на Шоу били изпратени от читател папарашки снимки на наедрялата блондинка.

Фотосите са правени преди дни във Варна. На тях ясно се вижда, че Пеева е отпрала як корем. Веселин бил толкова щастлив от събитието, че дори и подарил кутия бонбони с любовен надпис. Обиколката около ханша на дамата е набъбнала точно като на жена, която носи бебе в утробата си. За сега не е ясно кой е бащата на очакваното дете. Най-логично и вероятно е това да е Веселин Маринов. Откакто от края на миналата година беше публично разкрита връзката му с майката на две деца Веселина, а дори и  се появиха и любовни снимка на двамата, той нито веднъж не отрече,  че води полов живот с палавата блондинка.

Не само това, ами дори й помогна да започне работа при негов приятел. И само за два месеца и издейства заплатата й да бъде увеличена почти двойно. От 800 на 1500 лв., научи Шоу от свои източници близки до естрадния трубадур. Любовница му работи като секретарка във фирма на лице, срещу което в миналото е имало неуспешен опит за убийството.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !