Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Дженифър Гарнър и Бен Афлек отложиха развода

отпечатай новината

09.03.2017 12:27 | Видян 1369 пъти

Дженифър Гарнър и Бен Афлек отложиха развода

Почти две години след като обявиха своята раздяла, Дженифър Гарнър и Бен Афлек решиха да си дадат нов шанс.
Двойката има намерение да преодолее всички различия помежду си и да работи върху брака си в името на децата. “Джен е тази, която отмени развода”, разкрива пред сп. People приближен до Гарнър. “Тя наистина иска да оправи нещата с Бен. Те си дават още един шанс”.

Източник до двойката обаче е категоричен, че това решение е и на двамата. “Винаги има шанс за помирение. Те се обичат. Също така обожават децата си и това е взаимно. Бен полага големи усилия, за да се грижи за себе си. Те не са отново заедно, но изглежда има надежда. Джен се надява да останат женени. Бен също не иска развод“.

Бен и Дженифър вече са се проявили като истинско семейство на рождения ден на сина си Самюел, който бе миналата седмица. Двойката е събрала близки и приятели в дома си в Лос Анджелис. “Момичетата бяха опаковали подаръци за Сам, сред които имаше и играчки на супергерои. Имаше торта. Всички изглеждаха толкова щастливи. Те искат да запазят семейството цяло”, разкрива източник.

Дженифър Гарнър и Бен Афлек бяха женени в продължение на 10 години. Двамата имат три деца – Вайълет, Серафина и Самюел. След раздялата си през 2015 г., те обявиха, че сина им и двете им дъщери са им приоритет. “Те са на първо място, надеждите ни за тях са приоритет. Когато видите децата си да обичат някого толкова чисто и безрезервно, тогава този човек става ваш приятел”, категорична бе Дженифър.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !